Krasch

Kommentera
Igår gick jag på Katjas crossfitpass. Ett roligt pass med flera olika lyft, helt i min smak. 
 
Sista delen bestod av bänkpress och chest to bar. Maxning i båda övningarna. Jag körde på 50kg i bänk i fyra set av fem och låg mellan 4-10 reps per set. Låter väl inte som någon vidare maxning, men när jag väl får bänka på ett pass så måste man ju passa på att få ihop några reps!
 
Smärtan idag kommer dock inte från varken lyften eller pressarna. För att ta mig upp till räcket för att göra chest to bar så måste jag hoppa upp på en låda. En sån här, rätt oskyldig låda.
 
 
Lånad bild
 
Näst sista gången jag ska hoppa upp på lådan lyckas jag såklart sparka i tårna i lådan under hoppet och det tar tvärstopp. Från att se räcket i taket så kollade jag plötsligt rakt ner i en plywoodlåda med träflisor mellan tänderna. Gratis tandpetare, man tackarrrrrr... Jag lyckades alltså ramla rakt ner i lådan, en face plant, och slå ögonbrynet och kinden rakt i kanten.  Underarmarna, armbågarna och även höften och knäet på alla andra av lådans kanter. Fattar verkligen inte hur jag lyckades men jag blå och öm och har lite rispor på diverse mystiska ställen. Hade i alla fall tur att det inte blev märken i ansiktet.
 
I morgon väntar ett tidigt morgonpass så jag ligger redan nerbäddad. Då väntar marklyft!
 
Adios amigos! S.G