Problem

Kommentera

Ojoj, nu har det varit tyst här på bloggen ett tag. Vad har hänt? Skrivkramp efter tre inlägg? Måste helt klart bero på vätskebrist efter all hård träning.

I måndags så körde jag ett enklare pass för att återuppliva kroppen igen från det döda. Det döda betyder att jag blev tvärt sjuk på torsdagen och låg utslagen i ett dygn. Febern toppade 40 grader och jag var lagom kaxig.

Det blev ett sent träningspass, jag åkte efter att barnen hade somnat så efter 20 var jag ombytt och klar. Jag har alltid strumpor utan skaft i mina träningsskor, så kallade ankelsockar. Det bara är så. Lika självklart som att kliva upp på morgonen eller att ha lingonsylt till pölsa och pärer. Men just denna måndag så händer det som inte får hända. Jag har inga strumpor. Inga strumpor utan skaft i alla fall. De strumporna från Newbody som jag hade på mig på vägen dit är så höga att de kan lätt förväxlas med knästrumpor, så de var inget alternativ. Jag gör ett försök och provar utan. Dagens uppvärmning fick ske i gymmet med maskiner. Ja du läste rätt, MASKINER. För dig som inte har full koll på CF så är alltså maskiner bannlysta i boxen. Så jag var alltså lite busig och otrogen när jag skuttade runt i maskinparken.

Fortsatte sedan i boxen med hopprep, boxjumps och burpees. Fokusen var total på att det smackade av svett i skorna där de nakna fötterna halkade runt som två tvålar.

För att få upp pulsen lite och känna lite på kroppens status så körde jag 6 reps per övning och 6 varv av

Burpees over barbell
Pullups
Hoppa upp och låsa fast i ringarna (axelhöjd)
Wallball 9kg

Allt var preppat och klart men tankarna låg fortfarande på helt fel ställe. Jag sticker ner handen i väskan en sista gång, beredd på att faktiskt packa ihop och gå hem, och där och då infinner sig mitt halleluja moment. Sockar! Jag hade missat dem trots att jag letat tre gånger. Men det är lite typiskt mig. Jag löper ingen större risk att bli anställd av självaste Pippi Långstrump som förste sakletare, de där med att leta är inte min starka sida. Så med denna superenergi av mina nyfunna vänner så gick det fint att genomföra sista delen av träningen och jag överlevde.

Denna fixidé med bestämda strumpor skulle kanske kunna kopplas till en viss bokstavskombination, och inte bara en kanske.. Men riktigt så illa är det inte. Boxens hövding och alfahane Mats har tjatat om att vi ska ha rutiner i boxen. Undra om det var något i stil med detta han hade tänkt sig.

Adios Amigos! /S.G