Tävling # 5

Kommentera
Igår avverkade vi tävling nummer fem i International Fitness Leauge. Veckans tävling gick ut på att varje person ska göra 3RM, dvs välja en vikt som du precis orkar göra tre repetitioner med, i knäböj, bänkpress och marklyft.
En tävling helt i min smak! Sen räknar vi ihop våra vikter och multiplicerar med 1,5 för att få vår slutpoäng, vår score.
 
Vi började med knäböj där jag valde 70 kg. Kändes tungt men när jag såg det på film så såg det relativt lätt ut. Typ två veckor sedan jag körde tunga böj så 70 kändes rimligt.
 
 
Bänken gick inte som jag tänkt. Siktade på 55kg det gick inte. Men 52,5kg fixade jag så det känns lite surt att de sista 2,5 kg inte ville upp. Men en av reglerna är att du inte får lyfta rumpan under lyftet och det gjorde den på 55kg.
 

 
Marken kändes också ok, mitt mål var 90 kg och 90 kg blev det. Mark är ju inte min favoritövning och kanske inte det jag övat mest på. Jossan som är stark som en björn peppar alltid. Så marklyften ska få lite mer kärlek.
 
 
 
Bilderna har jag tagit med min nya GoPro som jag äntligen fått ordning på. Lovade en historia om detta i förra inlägget men det verkar som om det löst sig nu, efter fem veckor. Fick den i julklapp men har som sagt inte kunnat använda den förens nu. Minneskortet var trasigt och efter många om och men så fick jag hem ett nytt och allt är nu frid och fröjd. Glömt och förlåtet.
 
Adios Amigos! / S.G