Möt Pillan!

Kommentera

 

Hej Pernilla! Hur är läget?
Det är bra! Hösten rullar på och peppar, peppar inga förkylningar alls för mej! Ta i trä och tvi, tvi…

Berätta lite om dig själv, vem är du?
En träningstokig tvåbarnsmamma med sambo och katt. Har sedan barnsben tränat och tävlat i olika idrotter. Redan tidigt handlade mycket om dans och jag började i yngre tonåren att instruera mindre barn i just dans. Sedan vid 17 års ålder drog mitt instruerande igång på riktigt med aerobics, step up, spinning och pump etc. Utbildade mej till friskvårdsinformatör och gick senare en pt-utbildning som nästan var klar då ett barn kom emellan… Brinner för hälsa och träning!

 

Nu ska man ju inte prata om en kvinnas ålder... men har du passerat 25?
Ja den siffran passerade jag för 18 år sedan….

Nu överraskar du oss! Vi gissade inte en dag över 25. Hur ser dagen ut, har du någon träning inplanerad?
Tack ni är för gölliga! Jo jag har faktiskt redan klarat av ett pass med spinning på morgonen!

Hur många pass i veckan blir det ungefär?
Jag tränar/rör mej 6 dagar per vecka, har alltså 1 vilodag

Holy macaroni, det var inte illa! Vad motiverar dig till att gå till gymmet? Och säg inte assault biken, då kommer vi med lögndetektorn asap!
Min motivation är endorfiner! Är något av en tränings-knarkare och kan liksom inte få nog. Jag älskar att röra på mej och en snabb promenad duger gott om jag inte har tid för gymmet.

 

Tränar du helst själv eller i grupp?
Hmm där svarar jag istället i par. Tycker väldigt mycket om att träna med en likasinnad kompis så vi kan peppa och pusha varandra. Min högsta önskan är att få träna med min sambo men efter 10 års tjatande känns det som jag får acceptera våra gemensamma golfrundor och aktiviteter i sängen som enda träningspass jag får med honom på…!

Om du bara skulle få utföra en övning i gymmet resten av året, vilken skulle du välja då och varför?
En övning!? Då måste jag tänka till så man involverar så många muskler som möjligt… Svaret blir då självklart och enkelt – Armhävningar!

Vad är ditt pinsammaste minne kopplat till träning?
Trots att jag jobbat som instruktör i så många år har jag aldrig riktigt gjort bort mej?! En enda gång fick jag dock avbryta en aerobics-klass då jag kände att ”proppen gick” där nere mellan benen… Kvinnligt problem men då gruppen bara innehöll kvinnor så hade dom överseende med 5 minuters avbrott!

Läser du vår blogg?
Självklart! Älskar bloggar och läser flera s.k träningsbloggar. Crossfitgirls framsteg i boxen inspirerar mej och att ni dessutom skriver med en stor dos humor och självironi är toppen!

Är det sant??Jisses vad roligt! Du har ju en egen blogg och såklart så följer vi den. Berätta lite om den och länge har du bloggat.
Jag började blogga då jag väntade mitt andra barn så det är 6 nästan 7 år sedan. Min blogg är en livsstilsblogg och då min livsstil handlar mycket hälsa så handlar även bloggen till stor del om detta. Jag älskar att laga hälsosam mat och tipsar gärna om recept och olika livsmedel. Lägger upp mina träningsprogram och tankar kring träning men blandar friskt med shopping, glimtar från vårt hem och självklart mina barn! Min vardag med en tonåring och en 6-åring som ofta är toppen men självklart även med jobbiga dagar och då skriver jag också om det…
Jag gillar verkligen att fota och lägger en hel del tid på att ta fina bilder till min blogg. Jag hoppas att mina läsare får inspiration då dom kikar in hos mej!

 

 

Läser man din blogg så är ju ingen hemlighet att kokosoljan används flitigt i ditt hem, har du någon aning om hur många burkar det går åt per år?

Ja jag älskar verkligen kokosolja och använder den till matlagning, bakning och hudvård så ett par stora burkar i månaden gör jag nog slut på….

Misstänkte att det var ett gäng! Har du någon annan ingrediens i ditt kök som du bara inte kan vara utan?
Ett kylskåp utan ägg är ett tomt kylskåp. Har du ägg så har du frukost, lunch och middag!

 

Om du skulle välja en låt som du associerar med oss Crossfitgirls, vilken väljer du då?
Faster Harder Scooter

Inte Cool Girl med Tove Loo alltså? Det här får du allt utveckla!
Nja ni är så mycket tuffare än en ”svassig sås-låt” !!

Sista frågan, du sitter på ett skepp med oss girls och ska bli avsläppt på en öde ö på obestämd tid. Vem av oss tar du med dig? Motivera!
Oj oj va svårt… Linn hade man ju velat ha med så att man hade någon att slänga käft och skratta med! Med Malin hade jag säkerligen lätt överlevt minst ett år bara av hennes ”positivism”!
Sara skulle jag behövt då hon förmodligen snabbare än aporna kilat upp och ned i palmerna och levererat mina dagliga kokosnötter.
MEN då jag är lite till åren kommen och säkerligen skulle drabbas både av solsting och tarmvred behöver jag någon sjukvårdsutbildad så jag räcker upp handen för syster Sandra!


Tack Pernilla, vad roligt att du ville vara med.
Kör hårt så ses vi i gymmet!


Ni glömmer väl inte att besöka Pernillas blogg på hemmahospillan.blogg.se ? Do it!