Girlpower

Kommentera
För ett tag sen frågade hövding Mats om inte vi cf-girls kunde tänka oss att hålla i ett skivstångspass bara för tjejer. Även om nu vissa tycker att detta inte alls är jämställt, så tackade vi ja utan att blinka! Vi har minsann ingen skam i kroppen. 
Ikväll var tredje tillfället, och första gången som jag kunde vara med. Tydligen är tjejerna fortfarande lite rädda för boxen, för det är ingen rusning till passen, men två modiga själar kom iaf. Idag var det benböj. Vi värmde upp lite med airsquats och världens roligaste övning, frogpump. Den går inte att beskriva med ord, vill man se den får man vackert bege sig till passet. Sen körde vi lite backsquats, 5 st varannan minut. Vi avslutade med en teamwod, där en i taget jobbar. Den såg ut så här: 
 
10 min
10 push press
5 burpees over bar
 
vila 5 min
 
10 min
150 m rodd
15 kb-swingar
 
Fast man får vila medan den andra kör, och det ser så lite ut så dör man efter ungefär 4 minuter. Men sedan är ju kroppen och huvudet så fantastiskt funtade så man klarar av att köra klart det ändå utan större problem! Nästa vecka hoppas vi på att slå rekord med 3 deltagare! 
//L