Solid fitness challenge dag 1

Kommentera
 
En sån helg! Vi har varit i Stockholm och sett Solid fitness challenge som alltså är en internationell crossfittävling. Vi har svettats (av den gassande solen), dreglat över snygga atleter och imponerats över alla prestationer. Helt otroligt vilka idrottsmän och kvinnor vi har sett. Vårt crossfithjärta klapprade lite extra för vår vän SuperTed som tävlade i klassen +35 år. Han tävlade bland annat mot Fredrik Andersson som är Sandras barndomsvän och Peter "Pansar" Bláha. På damsidan hade vi koll på bland annat Mikaela Norman, Ferm och Fränsen. Vi fick våra favoriter i samtliga klasser och namngav dem eftersom. "Flätan", "Larsa", "Startrek", "Tatueraren" och "Look-alike" var några av dem. Egentligen hade vi ingen aning om vad de hette, men de var helt enkelt grymma. 
Här kommer en bildbomb från våran helg.
 
 
 Morgonpigg hejarklack! Vi hade laddat våra SL kort kvällen innan för att vara redo morgonen efter. Men för att inte missa första eventet så kastade vi oss i en taxi som tog oss till stadion - för att se ett löparlopp som mestadels  höll till utanför arenan.. Så vi hade med andra ord kunnat äta frukosten i lugn och ro och inte hälften on the go. Vi började  redan här inse att vi är mer stalkers än fans. 
 
 
 
 
Andra eventet bestod av boxjumps, pushups och KBsnatch
 
 
Ted Svensson  
 
 
Fredrik Andersson
 
 
Peter Bláha
 
 
Mikaela Norman, vinnare av sin klass RX damer. I andra eventet tog hon en andraplats. 
 
 
Nästa event bestod av PU, power cleans, C2B, clean squat, muscle up och clusters.
 
 
 
 
Här kom Ted på en inponerande tredjeplats! Han flög upp och ner i riggen som en virvelvind. 
 
 
 
 
Calvin Keyser-Allen
 
 
 
 
Med rejäl träsmak i rumpan så avslutade vi kvällen med god middag. Snacket bestod mest av träning då vi har svårt att smälta alla bara bringo.. ..prestationer menar jag såklart. Prestationer. HOST.
 
Adios amigos! / S.G