Kärt återseende

Kommentera
Efter åtta dagar så var det rätt härligt att få stiga in i boxen igen. Fortfarande förkyld men under kontroll, så det blev ett lugnt pass där alla muskelgrupper fick sig en påhälsning. Sandra lyckades ta PB i bänk och jag blev själv lite sugen på att öka vikterna men nej, kroppen är inte helt ok än så jag får vänta. Men med tanke på allt jag stoppat i mig de senaste dagarna så borde det finnas lite power där under. Någonstans där under vadderingen..
 
Mina crossfitvänner brukar påstå att jag är ett teknikfreak. Det innefattar både tekinska saker, lyftarteknik och utrustning. Och inte att glömma - poddfreak. Ligger nog  lite sanning i det. Rätt mycket i det sistnämnda men nu böjar det sina i poddförådet så har ni några tips - hit me!
Idag testade jag mitt nyinköpta lyftarbälte. Har ingen direkt utvärdering då jag körde på lite lättare vikter men det ska bli kul att testa det när det blir tyngre viktplattor på stången. 
 
 
Strikta axelpressar
 
Kommande vecka ser riktigt lovande ut träningsmässigt så nu håller vi tummarna att förkylningen gör slut med min kropp illa kvickt. Gärna förevigt men det vore väl för bra för att vara sant.
 
Adios amigos!/ S.G